Jag vet vad du behöver...
... en kopp kaffe! 
Tänk att en hel vecka har gått, igen! Tiden springer iväg och dagarna räknas ner och det börjar närma sig julafton på riktigt. Snart drar den nya veckan igång och det är full rulle med jobb, skola och livet i allmänhet! 
Tänk då att söndagarna är så bra, att få ta det lite lugnt en dag i veckan, dricka en god kopp kaffe och se lite nyhetsmorgon. Det som förgyller en söndag i november är ju ändå kaffekoppen. Så nu tycker jag att du ska kok dig en kopp kaffe, och baka en sats av denna underbara, fruktansvärt läskande kakan DUBBEL CHOKLADKAKA MED DUMLE , jag upprepar! dumle, choklad, dubbel! Tre ord som låter helt fantastiska i mina öron. 
 
Tårta till Betty
Igår så visade jag er den blå tårtan, och idag tänkte jag visa er den rosa! Det var alltså ett dubbeldop för mina syskonbarn, där jag fick äran att göra två små söta tårtor till fikat. 
 
Till Betty så gjorde jag all dekor i rosa. Även den fick fullt med blommor, fjärilar och något litet hjärta här och där. Huvuddekoren på den blev en stor rosett. 
 
Blommor, hjärtan, band. Jag la dit lite allt möjligt!
Bettys tårta fick också ett par små söta bebisskor.  
 
Tårta till Linus
Förra veckan så höll jag på att skapa lite detaljer till tårtorna som jag skulle göra. Det blev en rosa tårta och en blå tårta. En av tårtorna jag gjorde var till ett av mina syskonbarn Linus som döptes i helgen. Det var ett dubbeldop och den ena tårtan var till min systerdotter, Betty. Men den tårtan visar jag er imorn! 
 
Till Linus tårta så dekorerade jag fullt med blommor och några knappar. Och som huvuddetalj gjorde jag en liten barnbil. Fyllningen är som en vanlig prinsess med vaniljkräm, hallonsylt och grädde. 
 
Små söta detaljer tycker jag gör mycket på en tårta. Att få titta flera gånger och upptäcka nya saker gör det på något vis spännande att få sin tårtbit från tårtan, man vet aldrig vad som kan finnas på den!
s
Körde all in på blått på dekoren, lite olika nyanser så blir tårtan väldigt dekorativ och det händer mycket för ögat.