Intervju
Idag så var jag med i tidningen, Västerbottens Folkblad. Där dom frågar mig frågor om bakningen!😃 så roligt att få vara med i tidningen och att jag fick dela med mig av Red velvet klänningarna. Både bild och recept finns på dom. Så köp Folkbladet för att läsa intervjun!

Är du en galen hemmabagare eller en blivande cake boss?
Det här kommer bli spännande, jag har testat kwiss.me! Det var riktigt roligt och enkelt, så jag betsämde mig för att göra ett litet quiz till er. Det rubriken säger är frågan alltså.. vilka är det som läser min blogg egentligen? Behöver ni några lektioner om hur man knäcker ägg eller kan ni knäcka 10 ägg på 10 sekunder. Nej jag skojar bara med er ;) Lämna gärna en kommentar om hur det gick för er och vad ni tycker om quizzet! Klicka på bilden för att komma till quizzet!
 
 
 
 
Daimdröm
Till födelsedagsfirandet blev det en daimdröm. Saftiga chokladbottnar, chokladfrosting med daim, jordgubssmousse, rinnande choklad och brynt maräng. Daim har jag blandat i lite här och var i tårtan. Både i insidan, och uppe på gjorde jag ett lite tjockare lager med chokladfrostingen med daimkross i. Jag tycker att det är väldigt gott att ha något att "bita på" i en tårta, t.ex daimkross, chokladkross eller polkakross. Krosset ger både mer smak i tårtan, och som sagt något att "bita på".  
 
Vi var ute och fotade i det "varma" vädret. -15 grader idag. Om man jämför med veckans tidigare temperatur ( -32 ) så är det ju sommarvärme ute nu!