Leo 2 år
Förra onsdagen fyllde min systerson hela 2 år! Tiden springer verkligen iväg.
 
Så när intresset för honom är stort gällande filmen Bilar fick tårtan de temat. Blixten McQueen fick pryda toppen på tårtan med flaggor, koner och asfalt. Eftersom filmen utseplar sig ganska mycket i öknen så fick grunden bli en "dåligt" blandad marsipan, där den bruna färgen blir ojämn och ger en mer levande effekt. Även k
 
 
aktusar pickades och stenar trycktes till.
 
Tårtan fylldes med väldigt saftiga sockerkaksbottnar, hallonmousse, hallonsylt och vitchokladkräm. Den blev riktigt saftig och god!
 
 
 
Stor chocolate chip cookie i gjutjärnsform
Klicka på nedre bilden för att se bild på hur min chocolate chip cookie blev!
 
 
 
 
Kalljästa bullar
Åh! Testade att kalljäsa en buldeg över natten för några veckor sedan. Och alltså, typ det bästa jag gjort på hundrade år nästan. Så simpelt också, ba knåda ihop en vetedeg, stryka på lite kanel och socker och rulla ihop degen. Dela upp i några bitar och skjuss in i kylen över natten! Sen bara på med ugnen på morgonen, stryka på lite ägg och strössla på mycket pärlsocker! Tjoff in i ugnen och låt den grädda till sig saftig och god! Rör ihop lite florsockerglasyr och ringla över. Vips! Så har du en fantastiskt god bulle till frukost. Det är inte varje dag man käkar en nybakt bulle till frukost.