New Rule

 
I like this rule.

Trifle bomb
Den här trifle bomben består av sockerkaka, grädde, chokladsås, bär och after eight. Alla underbart goda saker blandade snyggt i en glasskål. Det som är så bra med trifle bomben är att du kan förbereda allting dagen före! Sockerkakan gör du bara dagen före och ställer in den i kylen. Chokladsåsen kan man antingen göra själv eller köpa. Men det är godast att göra den själv!
Du blandar bara allt precis innan det ska serveras. Du kan göra i en stor glasskål, små skålar eller i en ugnsform. Du kan servera den precis hur du vill! Du behöver heller inte göra din trifle bomb efter mitt recept. Du kan ha browniekaka istället för sockerkaka, lemoncurd istället för bär, glass istället för grädde eller varför inte båda? Finns tusen olika sätt man kan göra en trifle bomb på. I min trifle bomb som jag gjorde blandade jag allt huller om buller.
 
 
Sugen på recept till denna? Håll då koll här på bloggen så kommer det upp inom en snar framtid.
Världens enklaste cakepop recept!
Här kommer världens enklaste cakepop recept! Dessutom världens godaste recept.

Ingredienser:
190 g ballerina kakor (ett paket)
50 g cream cheese (t.ex philadelphiaost)

Dekoration:
200 g mörk choklad
Strössel
Cakepop pinnar eller grillpinnar

Krossa ballerina kakorna med en kavel, de kan du göra genom att lägga kakorna i en plastpåse och krossa med kaveln, eller krossa direkt på en skärbräda.
Rör ner philadelphiaosten. Forma kexröran till små runda bollar. Jag fick ut 18 stycken på min kexröra och då va dom lite större än en femkrona. 
Smält sedan all choklad. Doppa ena änden på pinnen i chokladen och tryck ner den i bollen. Ställ sedan in i frysen i en halvtimme. 
Efter en halvtimme i frysen är det dax att doppa bollarna i chokladen och strössla på lite strössel! Vips så har du gjort världens godaste cakepops!