Zebratårta med frisör touch
Då min syster fyllde år så fick jag äran at göra en tårat! Slutresultatet blev såhär!
Tårtan är fyllde med Jappmousse, hallonkräm och så är det chokladbottnar. Eftersom hon är frisör så blev det en sax uppe på tårtan, zebra mönster på hela tårtan, och runt om blev det ett svart band med en svart rosett! 
Det var längesen som jag gjorde en beställningstårta, så denhär var jag överlycklig över att få göra! Så kul! Älskar att få göra personliga tårtor som har små detaljer om personens liv eller händelser. Ju mer utmaning till att skapa något helgalet, ju roligare tycker jag att de är!
Snart 1:a advent
Tänk att det snart är första advent! Vansinnigt vad fort tiden går. Hursom, det har ju gått väldigt lång tid sen jag bloggade sist, ett x antal månader till och med! Det har varit så att jag har jobbat ganska mycket och oftast varit på vift någon annanstans än hemma i köket! Just nu är det också mycket plugg i skolan, och gymnaisearbete! Så det har helt enkelt inte funnits tid till att blogga. Jag skulle supergärna velat lägga mer tid på att skriva recept och ta fina bilder, men det går inte nu helt enkelt. Tänkte bara meddela läget!