Vit chokladkräm
Vit chokladkräm är en riktig höjdare! Den är riktigt krämig och len i konsistensen så den är perfekt att ha i en tårta. Både på insidan och på utsidan. Den här är inget problem att ha mycket utav för den är så fruktansvärt god.
Receptet räcker till ett lager på en 24 cm i diameter stor tårta. Jag använde chokladkrämen i naked cake tårtan och dahliatårtan.
 
Ingredienser:
100 g vit choklad
100 g philadelphiaost
½ dl vispgrädde
 
Gör så här:
 
1. Finhacka chokladen och smält de över vattenbad. (rostfriskål över en gryta med sjudande vatten, skålen får inte ta i vattnet) Låt chokladen svalna lite så att den blir lite tjockare i konsistens.
2. Vänd sedan ner philadelphiaosten i den avsvalnade chokladen till en krämig och len konsistens.
3. Vispa grädden hårt och vänd sedan ner den i chokladblandningen.
 
 
 
 

 
 
#1 - hundragramkarlek.blogg.se

Vilka coola blommor, gör du dom själv? :)

Svar: Tack! Jaa Dom har jag gjort själv😊
Hilda Akvilina

#2 - Malin

Vilka otroligt vackra tårtor! :)

Svar: Tack!
Hilda Akvilina

#3 - Alicia - Alicia And Stuff

Men åh mums, du är grymt duktig!! :)

Svar: Tack!
Hilda Akvilina

#4 - Mikaela

Det ser riktigt gott ut :D

#5 - Malin / Inte vego, men

Mums! Älskar vit choklad.

#6 - Lina

En helt fantastisk tårta, älskar vit choklad och ska nog testa det här receptet =)

Svar: Men va roligt!😊
Hilda Akvilina